Az Én kutyacsapatom... képgaléria

Tibeti spániel kutyacsapat

Tibeti spániel kutyacsapat
Gyönyörü tibeti spániel kutyák Norvégiából.

Az én hüséges kutyacsapatom

Képgaléria a kutyáimról

2012. január 12., csütörtök

A kutya tartás előnyei…….1. rész.


Javítja az ember életminőségét..

Lássuk mióta tartozom a kutyatartók táborába ?
1993 évben kedves ismerősök meglepnek minket az első kutyuskával. Ő Lexi (Újrónafői Vitéz Alex) Tibeti spániel kan kutya.
A korábbi aggodalmainkat egy csapásra megszüntette e játékos szeretni való kis jószág. Bizony tartottunk attól, hogy élünk vele a lakótelepi lakásunkban, Nagyon hamar felismertük, hogy a kutya társasága boldoggá tesz minket. 

Bizonyított, hogy az állatok társasága csökkenti a magányt és egyfajta jólétet biztosít az ember számára. Az állattal való kapcsolat nem hasonlítható az emberi kapcsolatokhoz. 

Az a feltétel nélküli szeretet és hűség, amelyet a kutyák az emberek felé mutatnak, egyetlen más emberi magatartáshoz sem hasonlítható. A kutyatartás ezáltal növeli a boldogság, biztonság érzését és csökkenti a magányt.


A két unoka.
Manoka így kirándul.
Társam Maxi kutya.

Fruzsi az imádni való kis-hercegnő. 
Közös foglalkozás az udvaron .
Vidám játékuk jobb kedvre derít minket.
Pót-szülői teendők.



Közel 20 év alatt nemcsak a Lexi kutya, de a többi és más fajtájú kutyáink is bizonyították, és erősítették hitünket,hogy

-         kutya nélkül lehet élni, de minek!

2 megjegyzés:

MJ írta...

Igazad van, csak sok helyütt nem osztják ezt a véleményt. Mi azt mondtuk, semmi kutya panzió, hol nem engedik bemenni a kutyát, hát oda nem megyünk. Kicsit bonyolítja a szálláskeresést és szűkíti a lehetőségeket. Megoldjuk.

baratella írta...

Korábban mi is tapasztaltuk, Magyarországon milyen kevés helyen engednek be állatot a szálláshelyekre.Ezért általában Kempingekben, faházakat szoktunk kivenni.
Az Adriánál ilyen gond nem volt ott a legtöbb apartman fogadja az állatokat.Semmi gondunk nem adódott ebből, sőt a két kis tibeti kutyánk mindig az üdülő telep kedvencei voltak.