Az Én kutyacsapatom... képgaléria

Tibeti spániel kutyacsapat

Tibeti spániel kutyacsapat
Gyönyörü tibeti spániel kutyák Norvégiából.

Az én hüséges kutyacsapatom

Képgaléria a kutyáimról

2011. június 2., csütörtök

Ez a mi játékos Jázmin kutyánk…..




Kezd már visszatérni az élet kedve. Kiskutyámnak már tiszta orvosságos szaga van, tömör B-vitamin illat lengi körül. S nagyon tiltakozik már a beadás ellen, próbáljuk játékosságát erősíteni.
Párom megígérte Jázmin kutyának, hogyha a gyógyulás útjára lép, kap 2 új darabot a kedvenc sípolós egér játékából. Ma beváltotta az ígéretét.
Igazából ez az egér cicáknak készített játék, de Jázminnak ez tetszik. Nagyon szereti cipelni, eldugdossa a kosarába a párna alá és akkor aztán ugat neki és kaparja a párnát.


Amikor újat kap, napokig mindenhová cipeli magával. Ha másfajta játékot adunk ideig-óráig eljátszik azzal is, de midig visszatér az egeres játékhoz.  A sípja egy idő után már nem szól, ez Jázmint nem zavarja.
Vettünk már sárga és kék színben is, de az nem kellett neki.
Piros egérke a nyerő!


6 megjegyzés:

MJ írta...

Örülök, hogy jobban van. Érdekes dolog ez a játékokkal. Zsömi egyik nagy kedvence egy színes plüss pók volt. Hurcolta egész nap mindenfelé a csápok meg kétoldalt lógtak ki a szájából. Mulatságos volt a látvány. Nagyon vigyázott rá, úgy fogta meg mint a tojást. Aztán egyszer mégis felfeslett valahogy és utána már szétszedegette. Melinda megvarrta és megint szétszedte és megint. Egyszer csak "elkopott". Azóta sem találtam olyat. anno a csecsemő osztályon akasztottam le egy áruházban. :)

Terike írta...

Ötülök,hogy javultok! Nagyon édes a piros egérrel! Mindent megtesztek érte. Jázminnak kötelező meggyógyulni!

baratella írta...

Mj!
Talán újra meg kellene látogatnod a csecsemő osztályt!
Micsoda jópofa látvány lehetett a csápokkal a szájában.

baratella írta...

Terike! A sors majd elrendezi a gyógyulást.Köszi az együttérzésedet!

Holdgyöngy írta...

Örülok a kutyus javulásának. Látod, minden állat mást és mást szeret.A fiam Hollandiából hozott a macskának színes plüss egereket, rájuk sem néz, de egy cérnaszállal órákig eljátszana, egy szál cérnát, ha mozgatok neki. Örülök, hogy rám találtál, elég réóta blogolok, de zalaiakkal nem találkoztam, ill. csak fiatalokkal. Szép a házatok, megérte várni, kivárni míg eljött a ti időtök.

baratella írta...

Holdgyöngy!Köszi!A házunk maga a célszerűség, két emberre tervezett, de nagyon otthonosnak érzem.De igazából a táj, a környék ami annyira megfogott, hogy 45 évi városlakó élet után még rágondolni is rossz milyen lenne újra ott élni.